top of page

Cégünk, a Frankó  Rubber Technology Kft. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a gumitermék gyártás területén. Kiváló minőségű termékeink nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkeznek. Szeretném bemutatni Önnek eséscsillapító termékcsaládunkat, mely az eséscsillapító gumiburkolatokat és a gumiszegélyeket foglalja magába.

Több évtizedes tapasztalat a gumigyártás területén

Kiváló minőség a sikerünk záloga!

Esésvédő gumilapjaink alkalmasak óvodák, játszóterek, sportlétesítmények, kondicionáló termek eséscsillapítására. Cégünk ezeket a lapokat több méretben és  színben gyártja, a felmerülő egyedi igények figyelembe vételével.

A termékek egyik legfontosabb alapanyaga használt gépjármű gumiabroncsok újrafeldolgozásával készül, környezetbarát technológiával.

Raktározási technikánknak köszönhetően rugalmas és dinamikus szállítással dolgozunk a megrendelőink kényelmét, igényeit szem előtt tartva.

Ezen kívül cégünk tevékenységei közé tartozik közületi és magán játszóterek létesítése (akár pályázati forrás kereséssel), korszerűsítése, minősítése és igény esetén karbantartása.

A döntés elősegítése érdekében, egyedi látvány- és ötletterveket állítunk össze ügyfeleink részére, figyelembe véve az összes fontos szempontot, a műszaki adottságokat mely az adott területtel és magával a tervezett beruházással összefüggésben áll.

Kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

​ Gumilapok, gumi burkolatok, istálló padló

 Mitykó Mária +36 30 373 3508

Műszaki gumi

Kovács Antal László +36 30 016 6804

H-5600 Békéscsaba

Csorvási u. 17/1.

  • Facebook
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page